AARDBEIEN CHEESECAKE IN EEN GLAASJE

Verwen jezelf met een heerlijk dessert dat zowel verleidelijk als gemakkelijk te maken is: Aardbeien Cheesecake in een Glaasje.

Dit snelle en eenvoudige recept biedt in slechts 15 minuten een verrukkelijke traktatie die perfect is voor elk moment waarop je zin hebt in wat zoets.

Met een combinatie van romige Griekse yoghurt, lichte roomkaas en sappige aardbeien, wordt deze cheesecake laag voor laag opgebouwd tot een smaakvolle lekkernij. De toevoeging van volkoren biscuits voegt niet alleen een heerlijke crunch toe, maar geeft ook een textuurcontrast dat deze cheesecake in een glaasje extra bijzonder maakt.

Begin met het loskloppen van de roomkaas en voeg dan de Griekse yoghurt toe, meng alles goed door. Voeg vervolgens de in stukjes gesneden aardbeien toe en roer tot alles gelijkmatig is verdeeld. Nu is het tijd om laag voor laag je glaasjes te vullen: aardbeienroom, gehakte biscuits, herhaal dit heerlijke proces en eindig met een decoratieve topping van extra stukjes aardbei.

De Aardbeien Cheesecake in een Glaasje is perfect voor die momenten waarop je een snel en verrukkelijk dessert wilt serveren. Geniet van elke lepel!

Aardbeien cheesecake in een glaasje

Aardbeien cheesecake in een glaasje

Bereidingstijd15 minuten
Totale tijd15 minuten
Gang: snack, toetje, zoete snack
Trefwoord: aarbeiden cheesecake, aardbei, Cheesecake
Porties: 2 porties

Ingrediënten

  • 200 gr Griekse yoghurt 10% vet
  • 200 gr Roomkaas light
  • 150 gr Aardbeien in kleine stukjes gesneden + extra voor de garnering
  • 4 st Volkoren biscuits grof gehakt

Instructies

  • Doe de roomkaas in een schaal en klop los met een lepel. Voeg de Griekse yoghurt toe en meng met elkaar. Voeg daarna de stukjes aardbeien toe en roer door.
  • Bouw de cheesecake in het glaasje: aardbeienroom - biscuits - aardbeienroom - biscuits - stukjes aardbei