DE KOOKBOEKEN VAN VEGA MAKKELIJK

Voor diegene die eenvoudig een gezonde en lekkere vegetarische maaltijd wil bereiden voor zichzelf of een ander.

Zonder veel poespas zet je gemakkelijk een lekkere voedzame vegetarische maaltijd op tafel met het ontbijt, lunch of avondeten.

Voor diegene die eenvoudig een gezonde maaltijd wil bereiden, of wil je meer groentes of vaker plantaardige maaltijden eten? Misschien vanwege je gezondheid, het klimaat of voor het welzijn van de dieren. Of heeft iemand in je omgeving een vegetarische levensstijl? Dan zijn de kookboeken van Vega Makkelijk prefect voor jou! 

Het Vega Makkelijk Lunch en Diner boek is een boek met eenvoudige recepten voor de lunch en het avondeten die zich perfect lenen voor de doordeweekse maaltijden of op drukke dagen. Geen culinaire hoogstanden of moeilijke keukenapparatuur heb je nodig voor het bereiden van deze maaltijden. Het zijn gewoon smakelijke en complete maaltijden zonder veel poespas. Heb je zin in meer variatie in je ontbijt? Kijk dan eens naar het Vega Makkelijk Ontbijt kookboek met lekkere gezonde recepten met bananencake, baked-oats, smoothies, ontbijttaart met groentes en kwark.

Reis je met de caravan, camper, boot of tent? Het kookboek Koken op de Camping heeft nog makkelijkere vegetarische recepten aangepast voor op reis zodat je ook op de camping gevarieerd, voedzaam en vegetarisch eet!

 

Tot 5 aug is het niet mogelijk om FYSIEKE boeken te bestellen.

De e-books (digitale boeken) zijn wel te koop.Schrijf je in voor de

NIEUWSBRIEF