MAKKELIJKE VEGETARISCHE CAMPING RECEPTEN

Met makkelijke vegetarische camping recepten zet jij
zonder nadenken eenvoudig een voedzaam vegetarisch gerecht
op de campingtafel.

Makkelijke Vegetarische Camping recepten 1

Makkelijke vegetarische camping recepten voor op de camping in een handzaam boekje. Dit boek bevat 42 recepten waarmee je met verse ingrediënten en conserven een gezonde vegetarische maaltijdsalade of eenpansgerecht voor het avondeten bereidt. 

Het is een handzaam boekje met beknopte recepten die speciaal zijn ontwikkeld op de (on)mogelijkheden van het koken op de camping, onderweg met de camper of boot. De ingrediënten in de recepten zijn gewoon te koop in de gangbare Nederlandse supermarkten.

Ga je op reis naar het buitenland? Neem dan een kijkje in het hoofdstuk “Ik ga op vakantie en ik neem mee..”. Hier staan basis ingrediënten die je misschien wel van huis mee wilt nemen omdat ze niet (eenvoudig) te koop zijn.

17 Maaltijdsalades
25 Recepten voor het avondeten

Met bij ieder recept een glutenvrij, lactosevrij en vegan symbool.

Dit boekje is nu verkrijgbaar als e-book en als pre-order kookboekje aangepast op het gebruik op de camping of onderweg.

Vergroot jouw kookrepertoire op de camping met deze eenvoudig te bereiden voedzame vegetarische maaltijdsalades en eenpansgerechten.

Wat ik vooral de grootste uitdaging vind op de camping is de kookinspiratieHet koken op de camping is anders dan wanneer je thuis al je keukenhulpmiddelen, kookboeken, ingrediënten en vooral de ruimte hebt voor het bereiden van je maaltijden. Vaak val ik tijdens het kamperen terug op dezelfde recepten, eten we brood of rauwkost.

Vega Makkelijk Koken op de Camping staat vol met makkelijke vegetarische  camping recepten die speciaal zijn ontwikkeld voor op de camping of voor ondereg met de boot of camper. De bereiding en ingrediënten zijn aangepast aan de onmogelijkheden van het koken op de camping. De recepten zijn rijk aan groentes en geschikt als volledige maaltijd voor de lunch of het avondeten.

 

Ontvang kookinspiratie, de nieuwste recepten en blogs

Schrijf je in voor de

NIEUWSBRIEF