DUURZAAM ONDERNEMEN

Duurzaam ondernemen door jouw personeel of relaties een duurzaam eindejaarsgeschenk of relatiegeschenk te geven. Wil jij met jouw bedrijf bijdragen aan het verlagen van de CO2 uitstoot? Geef dit gepersonaliseerde vegetarische kookboek cadeau aan jouw medewerkers en klanten.

DUURZAAM ONDERNEMEN MET VOEDING

Voor een toekomstig duurzaam Nederlands voedselsysteem zijn aanpassingen in het voedselconsumptiepatroon nodig. Op dit moment is de het huidige voedselconsumptiepatroon niet duurzaam. De  vleesconsumptie van consumenten vormt een grootste milieubelasting. Maar ook zuivel en kaas hebben een groot aandeel. Seizoensgroenten en fruit van Nederlandse teelt in de volle grond hebben een relatief lage milieubelasting. 

Een verschuiving van een dierlijk voedingspatroon naar een plantaardige voedselproducten is het meest effectief om de milieu belasting te verminderen. Een plantaardig voedingspatroon draagt bij aan het verminderen van de klimaatverandering (verminderde CO2 uitstoot), landgebruik, waterverbruik, verzuring, vermesting en bodemuitputting.

Draag met jouw bedrijf bij aan het verminderen van de CO2 uitstoot door je medewerkers te stimuleren om vaker te kiezen voor een plantaardige maaltijd met de eenvoudige recepten in dit kookboek. Of biedt dit kookboek aan in het assortiment van de bedrijfskantine.

Voor meer inhoudelijke en onderbouwde informatie over het effect van vleesconsumptie op het klimaat klik hier.

Start met een plantaardig voedingspatroon

Dit is een vegetarisch kookboek met makkelijke en gezonde vegetarische recepten helpt jouw medewerkers en klantrelaties over te stappen van een dierlijk voedingspatroon naar een plantaardig voedingspatroon. Het is perfect voor de beginnende vegetariër of voor diegene die snel een complete gezonde maaltijd op tafel wilt zetten met veel groentes. De recepten zijn divers (lunch, salade, soep, diner)en door het gebruik van eenvoudige ingrediënten (te koop bij de gangbare supermarkten) en vleesvervangers maakt de overstap naar een meer plantaardige voeding minder groot. Echt iedereen verduurzamen!. 

PERSONALISEREN KOOKBOEKEN

Maak van dit vegetarische kookboek een uniek duurzaam eindejaarsgeschenk of relatiegeschenk door deze te personaliseren met:

  • – Jouw logo;
  • – Jouw voorwoord met bijv. de behaalde prestaties van het afgelopen jaar en dankwoord aan het personeel, de bedrijfsgeschiedenis, jouw missie en visie of een welkomstwoord nieuwe klant- en zakelijke relaties;
  • – Kleur in styl van jouw bedrijfskleuren;
  • – Andere wensen in overleg.

Dit boek is te leveren als softcover of hardcover kookboek of, als je écht wilt verduurzamen, digitaal e-book (pfd).

Prijs op basis van offerte. Neem hiervoor contact op met info@vegamakkelijk.com.

 

Ontvang kookinspiratie, de nieuwste recepten en blogs

Schrijf je in voor de

NIEUWSBRIEF