Vaker kiezen voor een plantaardige maaltijd is eenvoudig met de voedzame vegetarische recepten in het kookboek lunch en diner.

Makkelijke vegetarische recepten avondeten voorkant kookboek

Een makkelijk vegetarisch kookboek voor de beginnende vegetariër of voor diegene die snel een complete gezonde maaltijd op tafel wilt zetten. Een hartige lunch, maaltijdsalade of – soep en dinergerechten, deze recepten zijn gemakkelijk te bereiden en hebben een korte bondige beschrijving. Met groentes in het middelpunt en het gebruik van onverzadigde vet- en voedingsrijke producten zet iedereen eenvoudig een voedzame gezonde vegetarische maaltijd op tafel.
Door het gebruik van eenvoudige ingrediënten (te koop bij de gangbare supermarkten) en vleesvervangers maakt de overstap naar een meer plantaardige voeding minder groot. 

Met bij ieder recept een glutenvrij, lactosevrij en vegan symbool.

Dit boek bevat 120 makkelijke gezonde vegetarische recepten en is verkrijgbaar als softcover boek en als e-book (2e druk varianten: lunch & salades, avondeten).

Inkijken Softcover kookboek (1e druk)

Inkijken e-book (2e druk)

De e-boeken van Vega Makkelijk 2e druk bestaan uit dezelfde recepten als de softcover kookboeken Ontbijt, Lunch & Diner 1e druk, onderverdeeld in drie boekvarianten: Ontbijt, Lunch & Salade en Avondeten. Het design is aangepast op het digitaal gebruik zodat deze goed leesbaar zijn op je device.

Het ontbijt boek bevat 43 gezonde recepten voor een voedzaam ontbijt, het Lunch & Salade boek bevat 51 lunch en maaltijdsalade recepten en het Avondeten boek bevat 60 makkelijke vegetarische recepten voor het avondeten.

 

Ontvang kookinspiratie, de nieuwste recepten en blogs

Schrijf je in voor de

NIEUWSBRIEF