VAN WERELDREIZEN NAAR KAMPEREN

DE BALANS VINDEN: VAN WERELDREIZEN NAAR KAMPEREN MET HET GEZIN MET DE TENT IN NEDERLAND.

Reizen is altijd een passie van me geweest. De opwinding van nieuwe culturen, onbekende ervaringen en onbekende avonturen over de hele wereld heeft me altijd geïnspireerd. Toen ik alleen met Teun (mijn man) was, maakte we ieder jaar een mooie verre reis.

We hebben samen prachtige bestemmingen bezocht, waaronder de majestueuze tempels in Myanmar, een reis achter op de motor door Vietnam, een safari in Sri Lanka en de big five in Zuid-Afrika. Elke reis was een kans om onze horizon te verbreden en nieuwe herinneringen te creëren.

Makkelijke vegetarische recepten

Cambodja, Kampot 2011

Met een baby door Canada & Amerika, als peuter door naar Namibië.

Toen onze dochter werd geboren, realiseerden we ons dat ons reisverhaal een nieuw hoofdstuk zou ingaan. Onze kleine reiziger vergezelde ons op onze avonturen. Met z’n drieën reisden we naar prachtige bestemmingen zoals met onze camper reis door Canada en Amerika en het ervaren van de uitgestrekte landschappen van Namibië.

Myanmar, Yangon 2012

Van wereldreizen naar kamperen, dat is even wennen

Met de komst van onze zoon veranderden de reisbestemmingen. Het reizen werd praktischer en kamperen werd onze nieuwe manier van avontuur. Kamperen met het gezin bracht ons dichter bij de natuur en liet ons nieuwe herinneringen creëren, samen met onze kinderen.

Hoewel ik echt geniet van kamperen, kan ik niet ontkennen dat ik de verre reizen die we maakten mis. De drang om nieuwe culturen te ontdekken, nieuwe plaatsen te verkennen en onze kinderen de wereld te laten zien, blijft sterk aanwezig. Daarom zijn we aan het sparen voor een verre reis met het gezin.

We willen onze kinderen dezelfde prachtige belevenissen geven die we hebben gehad en hen inspireren om de wereld te omarmen. Andere culturen leren kennen, exotische gerechten proeven, dalen door de jungle of genieten van adembenemende uitzichten vanaf bergtoppen. 

Terwijl wij wachten op het juiste moment voor onze volgende reis, blijven we genieten van kampeervakantie. En dit jaar op een iets andere manier.. met een camper naar Sweden!

Terwijl wij wachten op het juiste moment voor onze volgende verre reisbestemming met het hele gezin, blijven we genieten van kampeervakanties. Voor wat meer avontuur doen we het komende zomer met een twist: met de camper door Sweden. Iets om naar uit te kijken!

Andere foodblogs

omelet met gochujang chili pasta
Omelet met gochujang chili pasta
Makkelijke vegetarische recepten Courgette ontbijtbowl met Skyr
Courgette ontbijtbowl met Skyr
Makkelijke vegetarische recepten Hete bliksem met gekarameliseerde pecannoten
Hete bliksem met gekarameliseerde pecannoten
Makkelijke vegetarische recepten Bananencake met walnoten en amandelmeel
Bananencake met walnoten en amandelmeel
Makkelijke vegetarische recepten Boerenkool salade met zoete aardappel blauwe bessen en pecannoten
Boerenkool salade met zoete aardappel blauwe bessen en pecannoten
Gekarameliseerde pecannoten maken
Gekarameliseerde pecannoten maken
Makkelijke vegetarische recepten avondeten Pompoen met couscous en feta
Couscous met pompoen feta en citroen

Ontvang de nieuwste recepten en inspiratie in je inbox

  • JANNE MEIJSSEN, oprichter van Vega Makkelijk, is getrouwd en heeft twee kinderen. Ze heeft twee kookboeken uitgebracht en is inmiddels bezig met het derde kookboek. Naast haar leuke baan heeft ze aandacht voor een gezond, voedzaam en lekker voedingspatroon. De kennis die zij hierin opdoet vertaalt zij in gezonde makkelijke recepten en interessante blogs.

  • Bekijk ook eens

  • Boerenkool salade met kikkererwten tomaat en parmezaan
  • Makkelijke vegetarische recepten avondeten Tomaten orzo met paprika en crunchy salie
  • Makkelijke vegetarische recepten avondeten Spinazie ricotta taart met feta
  • Makkelijke vegetarische recepten Quinoa met oven gebakken groentes halloumi en muntdip