Vega Makkelijke vegetarische recepten

Voor iedereen die - vaker - vegetarisch en met meer groentes wil eten met makkelijk te bereiden recepten."

Nacho bloemkoolschotel vegetarisch

NACHO BLOEMKOOLSCHOTEL

Een ovenschotel die in een mum van tijd klaar is. Alle groentes in de oven en serveren maar! Serveer het met een wrap of met tortilla chips tijdens een borrelavond.

LINZEN WATERMELOEN SALADE

Een heerlijk gerecht op dagen met hoge temperaturen. Het is een frisse salade door de watermeloen en komkommer. De linzen zorgen ervoor dat deze ook voldoende voedzaam is als maaltijd.

VEGA MAKKELIJKE VEGETARISCHE RECEPTEN

In een kookboek. Koop nu de kookboeken als softcover of in digitale vorm (e-book). De e-boeken zijn nu te koop met een tijdelijke korting. De softcover vegetarische kookboeken Vega Makkelijk Lunch en Diner & het Ontbijt zijn nu ook te bestellen. Inkijken? Klik hier of kijk naar de video.

De kookboeken zijn ook zakelijk te bestellen als gepersonaliseerd eindejaarsgeschenk of relatiegeschenk. Ontdek hier de mogelijkheden.

BOEK RECENSIE JOEP VAN DEUDEKOM

“Dagelijkse vleesconsumptie was een no-brainer en dat heeft geduurd tot een jaar of 7 geleden en plotseling zag ik het licht. Of beter gezegd, zag ik DE AUBERGINE, DE KIKKERERWTEN EN LINZEN.”

JOEP VAN DEUDEKOM

Fotografie: André Roos

  “Normaliter scoor ik gemiddeld 1 op 10 recepten in een kookboek. Dat wil zeggen van 1 op de 10 recepten krijg ik zin om ze te maken. Bij Janne haar kookboek loop ik zeker 1 op 3 recepten. Internationale en nationale variaties komen aan bod. Eclectisch? Dat spreekt mij ook aan.

Het boek is helder, met normale ingrediënten, eenvoudig beschreven. Veel mogelijkheden tot alternatieven bij bepaalde ingrediënten. Vaak korte bereidingstijd.”

Aantrekkelijke foto’s. Maar ook weer niet te aantrekkelijk zodat de moed je in de schoenen zakt.

MENU

DE NIEUWSTE RECEPTEN

MAIS SALADE MET PAPRIKA EN KOMKOMMER

Quinoa met geroosterde groentes en halloumi

Plaatcake uit de oven met citroen en blauwe bessen

Aan de inhoud van VEGA Makkelijk kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. © 2023 Alle rechten voorbehouden teksten van recepten, blogs alsmede beeldmateriaal mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen. KVK handelsregister 89800117.

 

Tot 5 aug is het niet mogelijk om FYSIEKE boeken te bestellen.

De e-books (digitale boeken) zijn wel te koop.Schrijf je in voor de

NIEUWSBRIEF