Retourneren (herroeping)

Als u consument bent en een aankoop doet, heeft u het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het product fysiek in bezit krijgt. De herroepingstermijn verstrijkt bij de aanschaf van diensten 14 dagen na de dag waarop u de dienst heeft gekocht. Na her herroeping heeft u nog 14 dagen de tijd om het product terug te sturen. Het herroepingsrecht geldt niet voor aankopen door zakelijke gebruikers.

Uitzonderingen retourneren (herroeping)

Digitale producten zijn vanwege hun aard uitgesloten van het herroepingsrecht. Het herroepingsrecht geldt uitsluitend voor consumenten, niet voor zakelijke klanten.

Let op: Indien u het kortingspakket van het softcover kookboek inclusief e-book wilt retourneren, worden de kosten van het e-book (zonder de korting op de prijs) verrekend met het teruggestorte bedrag van het hardcover kookboek. E-books kunnen niet worden geretourneerd.

Let op: bij het bestellen van een digitaal product gaat u in het bestelproces, akkoord met directe levering van dit digitale product en verliest u het recht om de overeenkomst te herroepen zodra het downloaden of streamen van de digitale inhoud is begonnen.

Retourneren proces

Meld uw retour aan per e-mail. Stuur een e-mail met het verzoek van uw retour incl. ordernummer naar info@vegamakkelijk.com. U ontvang het adres waar het boek naar toe gestuurd kan worden.

Voeg (de per e-mail verstuurde) factuur uitgeprint toe aan het pakket en het product wat u retour stuurt. Retourkosten zijn voor eigen rekening en worden niet vergoed. E-books kunnen niet worden geretourneerd. Retourproducten moeten in een ongebruikte staat zijn en niet beschadigd. Een volledige bestelling retourneren is alleen mogelijk wanneer de bestelling enkel uit softcover kookboeken bestaat.

Retourzendingen zijn voor eigen risico. Vega Makkelijk is niet aansprakelijk voor het zoekraken of beschadigde retourproducten voordat deze in ontvangst is genomen.

 

Afhandeling

Na uw herroeping krijgt u zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen uw aankoopbedrag na ontvangst van het geretourneerde product. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht.

Vragen?

Heeft u vragen over uw bestelling of retourproces? Neem dan contact op met info@vegamakkelijk.com. Binnen 24 uur ontvangt u een reactie.

 

Garantie

Voor alle artikelen die u bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Dit betekent dat een artikel in goede staat moet verkeren en bij normaal gebruik naar behoren dient te functioneren. Wanneer u een artikel ontvangt waarbij dit niet het geval is, bieden we u zo snel mogelijk een passende oplossing.